MIRROR VERSION LAST SYNC TIME: 2024-04-18 02:08 took:233.2 s.

 

Turnyrai

BadmintonoCentro - BC421 - LIVIOON Kalėdų taurė


2022 Gruodžio 17 d.; Badmintono centras
MX
Mėgėjai (MEG): 24 2.7
Suaug (A): 6 4.6

Image description
Varžybų pradžia: 2022-12-17 10:00

LIVIOON Kalėdų taurė.

Išskirtinis, šventinis turnyras mūsų draugams ir klubo nariams! Ką pažadame? Nepakartojamus įspūdžius, geriausią kompaniją, puikia nuotaiką ir DOVANŲ PŪGĄ!!!! Velnias man patinka Kalėdos! Patiks ir Jums, nes jau pasitinkant, visi būsite apdovanoti (tegu tai lieka siurprizas), bet pažadame, kad dovanos sportiškos ir naudingos ?  Na ir žinoma nugalėtojai džiaugsis puikiausiomis Kalėdinėmis dovanomis! Rėmėjai pasirūpins, kad renginys būtų nepamirštamas! 

- Super maistas, papildai;

- Kosmetika;

- Personalizuoti masažai;

Šios Kalėdos tiesiog privalo būti nepamirštamos! 

LIVIOON sertifikuoti ekologiški produktai tinkantys net veganams, jau džiugina Europą, o dabar atkeliauja pasisveikinti su BC fanais. Vita super maistas ir ekologiški natūralios sudėties papildai - visa tai kas geriausia Jūsų kūnui! Pažadame, kad visi paskanausime ir pasistiprinsime turnyro metu.

 

SVR - Dermatologinė laboratorija, kurianti gerai toleruojamas formules, padedančias palaikyti odos komfortą ir grožį bet kurioje gyvenimo situacijoje. TOPIALYSE rankų kremas minkština ir apsaugo delnus nuo trinties, CICAVIT + BAUME LEVRES lūpų balzamas padeda atstatyti išsausėjusias lūpas, o SPIRIAL linijos dezodorantas ir dezodoruojantis dušo gelis leidžia išvengti nemalonaus prakaito kvapo. 

AKVILĘ dažniausiai vadina aukseliu, auksinėmis rankomis, angelu, bet iš tiesų ji profesionali masažo terapeutė. Jau 4 metus sėkmingai kultivuojanti žmonėse sąmoningą rūpinimąsi savimi. Jos populiariausia paslauga - personalizuotas masažas - rekomenduojame pasilepinti, o gal net laimėti?  

DOMINO's PIZZA yra pasaulyje pripažintas picų gamybos ir pristatymo lyderis. Lietuvoje atsidarė 2021 metais ir jau turi 6 restoranus Vilniuje ir Kaune. Picas pristato vos per 30minučių, atsiimti picas galite per 15 minučių. Po didelio fizinio krūvio, turbūt tinkamiausia pica:) 


Registracijos laikas baigėsi





Spausdinimo versija



Susiję renginiai