MIRROR VERSION LAST SYNC TIME: 2024-09-08 02:08 took:229.2 s.

 

Turnyrai

Trenerio Jono Šilerio atminimo turnyras JAUNIMAS



Pavadinimas: Trenerio Jono Šilerio atminimo turnyras

Vieta: Bastilijos sporto kompleksas, Televizijos g. 2, Tauragė ir Tauragės vaikų ir jaunių sporto mokykla, Prezidento g. 94, Tauragė

Data: Pradžia – 2024-01-27 10:00. Pabaiga - 2024-01-27 22:00

Rengėjai: Tauragės badmintono klubas „Volanas“ kartu su Jono Šilerio artimaisiais.

Dalyviai: Kviečiami dalyvauti visi badmintono žaidėjai.

Varžybų pravedimo sistema: Kaip dauguma žinote, Treneris treniravo begalę žmonių, nuo mažiausių iki didžiausių, nuo mėgėjų iki profesionalų, nuo Lietuvos čempionų iki Olimpinių žaidynių dalyvių. Atsižvelgiant į tai, norime sudaryti galimybę žaisti visiems. Turnyro dalyviai bus skirstomi į A, B, C, U-13 ir U-15 grupes. A, B, C grupėse žaidėjai bus suskirstomi pagal pajėgumą (varžybų organizatoriai pasilieka teisę suskirstyti dalyvius pagal pajėgumą savo nuožiūra). A, B ir C grupėse dalyvių amžius neribojamas.

Planuojama, kad A, B ir C grupės žais Bastilijos sporto komplekse, o U-13 ir U-15 grupės Tauragės vaikų ir jaunių sporto mokykloje.

Dalyvių suskirstymas grupėse: A grupė skirta įprastai A ir B grupėse žaidžiantiems dalyviams, B grupė – C grupės žaidėjams, C grupė – D ir E lygio žaidėjams.

Turnyre bus žaidžiamos tik dvejetų ir mišrių dvejetų kategorijos. A, B, C grupėse bus žaidžiamos tik dvejetų ir mišrių dvejetų kategorijos. U-13 ir U-15 grupėse bus žaidžiamos tik dvejetų kategorijos. Stengsimės stipriai neužsivėlinti, kad galėtumėme nuvykti uždegti žvakutę ir pabūti kartu po turnyro.

Teisėjavimas: Varžybų vyr. teisėjas – Vilmantas Liorančas.

Registracija: "online" režimu arba el. paštu – info@volanas.lt

Starto mokestis: Už vieną kategoriją – 15 eurų, už dvi kategorijas - 20 eurų. U-13 ir U-15 grupėse starto mokestis nemokamas. Visi surinkti pinigai bus panaudoti Tauragės badmintono klubo „Volanas“ jaunimo treniruotėms ir varžyboms.

Plunksninukai: Žaidžiama savais plunksniniais plunksninukais.

Apdovanojimai: Turnyro nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanoti medaliais.

Kontrolė: Pirmenybėse taikomas žaidėjų ir oficialių asmenų elgesio kodeksas patvirtintas LBF VK posėdyje 2018-11-30.

Parengė: Renaldas Šileris


Registracijos laikas baigėsi





Spausdinimo versija